AssuConsultancy - advisering en ondersteuning voor assurantiekantoren
De volgende diensten worden door mij aangeboden
 
- Consultancy op locatie
- Online consultancy
- Administratieservice
 
 
Consultancy op locatie
 
De werkzaamheden worden op afspraak bij u op kantoor uitgevoerd. Hierdoor is het mogelijk om snel persoonlijk te overleggen met mensen uit de verschillende disciplines binnen uw kantoor. Ook kunnen voorgestelde veranderingen direct aan de praktijk worden getoetst en kan worden beoordeeld of de door u gewenste kwaliteit hiermee is bereikt.
 
Deze vorm van consultancy is zeer geschikt voor
- doorvoeren van te wijzigen werkprocessen
- ondersteuning en advies in conversietrajecten 
- opleiden van nieuw personeel
- inrichting van geautomatiseerde administratieve processen
- onderhoud en inrichting van uw volmachtadministratie 
 
 
Online consultancy
 
De werkzaamheden worden door middel van uw eigen VPN-verbinding of een beveiligde internetverbinding met behulp van Teamviewer uitgevoerd.
Online Consultancy biedt u een efficiënte en vooral snelle oplossing van uw vragen en problemen met betrekking tot uw administratie.
 
Vooraf afgesproken werkzaamheden worden op een vooraf afgesproken tijdstip uitgevoerd. Omdat reistijd en afstand geen rol spelen kan er snel worden ingespeeld op uw behoefte aan hulp.
 
In overleg kunnen uit te voeren werkzaamheden buiten kantooruren worden gepland, zodat de werkzaamheden bij u op kantoor er niet onder lijden.
 
Online Consultancy is zeer geschikt voor
- inrichting van standaardbrieven
- definiëren en uitvoeren van acties en mailings
- afleiden en interpreteren van management informatie
- andere nader te overleggen werkzaamheden
 
 
Administratieservice
 
Bij onderbezetting of achterstanden is het mogelijk om een paar extra handen in te schakelen van een ervaren kracht die niet hoeft te worden ingewerkt. Deze service is op alle administratieve werkgebieden mogelijk. Het aantal af te nemen uren kan van tevoren worden vastgelegd. Voor administratieve ondersteuning geldt een aantrekkelijk uurtarief. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via email of maak gebruik van het contactformulier.