AssuConsultancy - advisering en ondersteuning voor assurantiekantoren
Digitaal Op Maat

Uw verzekeringsformulieren zelf maken en online laten invullen?

Dat kan met Digitaal Op Maat. Maak uw eigen online formulieren, koppel deze aan uw assurantiepakket en laat uw (verzekerings)relaties de formulieren online invullen. Snel, gemakkelijk, modern, professioneel en geen papierenstroom meer. Daarnaast levert werken met Digitaal Op Maat een flinke kostenbesparing op. Denkt u daarbij aan porti, briefpapier, enveloppen en arbeid.

Ook rappelleren aan nog niet terug ontvangen formulieren gaat automatisch; u hoeft dus geen taken meer aan te maken.

Na het invullen en versturen van een formulier ontvangen zowel  uw relatie als de behandelaar bij u op kantoor een bevestiging via email met het formulier als pdf-bijlage.

De online formulieren stelt u zelf samen; u bepaalt welke vragen er worden gesteld en u definieert de antwoordmogelijkheden. En dat alles voorzien van helpteksten waar nodig.

Alle formulieren zijn smart, dat wil zeggen, het verschijnen van een vraag kan afhankelijk worden gemaakt van het antwoord op een voorgaande vraag. Zo kunt u uw relatie dus heel eenvoudig door het formulier heen leiden.

Het toevoegen van bijlagen zoals foto's en documenten is eveneens mogelijk.

Ga ook efficiënter werken en bespaar direct op kosten. Vul voor meer informatie of het maken van een afspraak een contactformulier in.